Cautare

4454 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (4.26 secunde)
Obligativitatea anvelopelor de iarna incepand cu sezonul rece din acest an a provocat foarte multe intrebari.
Black Friday si la Carrefour. ... LED Smart 3D Samsung 32H6200 la pretul de 1.499 lei (reducere de 31%) si tableta E-Boda Supreme XL500 la pretul de 299 de lei. eMAG va face o reducere de 25% si la cel mai nou smartphone Apple, iPhone 6.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult.
La iarna, locuitorii Craiovei vor asculta muzica la fantana arteziana a lui Solomon si vor topai in jurul jocurilor de lumini si lasere pe care primarul le va inaugura in centrul orasului.
Craiovenii ar putea fi nevoiti sa dea 150.000 de lei lunar numai pentru depozitarea gunoiului, conform unei solicitari a gestionarului rampei ecologice de la Mofleni.
Dupa ce i-au acuzat ca le impun tarife majorate excesiv pentru autobuzele si microbuzele care stationeaza in autogara Pelendava, patronii firmelor de transport din judet au cazut la pace cu reprezentantii autogarii.
Desi consilierii locali ai PD-L spun ca intentioneaza ca in urmatoarea sedinta a Consiliului Local, din 30 noiembrie, sa voteze impotriva hotararii pentru pretul gigacaloriei, primarul Dumitru Nicolae spune ca pretul acesteia a fost deja stabilit intr-o "sedinta de indata", pentru ca vine frigul si nu trebuie sa ne prinda nepregatiti.
Guvernul s-a angajat in ultimele discutii cu FMI sa elimine subventia la energia termica in perioada imediata astfel ca factura populatiei pentru incalzire si apa calda ar putea creste cu pana la 60% pana la finele anului, in functie de capacitatea primarilor de a acoperi diferenta din surse proprii.
la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ.
Dupa cum era de asteptat, majorarea tarifelor la energia electrica si gazele naturale are ca efect iminent scumpirea produselor alimentare. ... Pe orizontala urmeaza scumpiri si la produsele finite, respectiv produsele din carne, mezelurile si prajiturile, in general toate dulciurile, care vor fi si ele mai scumpe.
Liderul PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca, si ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, au declarat la sfarsitul saptamanii trecute la Alba Iulia, intr-o conferinta de presa, ca vor sustine constructia autostrazii Transilvania, cu conditia ca pretul sa fie corect.
Pretul actiunilor acordate persoanelor indreptatite sa primeasca titluri in contul restituirii imobilelor preluate abuziv de catre stat in perioada comunista va fi echivalent cu valoarea nominala a unei actiuni sau cu cel al ultimei tranzactionari pe bursa.
Importatorii de masini considera ca explozia pretului la titei va avea efecte grave asupra industriei auto. Si asta, la doar cateva zile dupa majorarea accizelor la masini. ... Lovitura este simtita din plin atat la nivelul autoturismelor, cat si la nivelul masinilor comerciale.
Rompetrol reduce incepand de astazi preturile carburantilor auto vanduti in reteaua proprie de distributie cu 200 de lei pe litru in cazul benzinei si cu 1.000 de lei/litru in cazul motorinei, se arata intr-un comunicat al companiei.
Actiunile companiei Rompetrol Rafinare Constanta (RRC), listate la categoria a II-a a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), inregistrau ieri dimineata, la reluarea tranzactionarii, o evolutie mai stabila decit asteptarile initiale ale brokerilor.
Din toamna vom plati mai mult pentru un litru de lapte cu pana la 50%.
De astazi, vom avea parte de un nou val de scumpiri. Pretul gazelor naturale se majoreaza in medie cu 10,2%, iar la curentul electric scumpirea este de aproximativ 5,2%. De asemenea, la energia termica se majoreaza pretul national de referinta cu 20%.
Pretul titeiului s-a apropiat periculos la sfarsitul saptamanii trecute de 67 de dolari pe baril. Potrivit Reuters, cresterea a avut loc pe fondul ingrijorarilor investitorilor cu privire la capacitatile insuficiente de productie si rafinare existente la nivel mondial.
Petrom a majorat astazi cu pana la 8 bani (800 de lei vechi) pe litru pretul carburantilor la pompa, ca urmare a fluctuatiilor cotatiilor internationale a produselor petroliere, potrivit unui comunicat al companiei. Pretul benzinei ECO Premium creste cu 6 bani (600 de lei vechi).
Pretul gazelor din productia interna va creste in 2006 cu pana la 40-50%, a declarat ieri presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare în domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), Stefan Cosmeanu. Potrivit acestuia, preturile ar putea ajunge la valori comparabile cu cele din import.
google-analytics.com